woensdag 3 november 2010

Premies Menzis zijn bekend

De jaarpremie van de Menzis Basisverzekering voor 2011 is vastgesteld op € 1.257. Dat betekent dat de maandpremie € 104,75 wordt.

De maandpremie is € 10 hoger dan in 2010. De Basisverzekering van Menzis stijgt voornamelijk door overheidsbeleid. Ook de toename aan chronisch zieken, de technologische vooruitgang en vergrijzing zorgen voor een stijging in de premie.

Menzis kiest ervoor om veel van de door de overheid geschrapte dekking uit de basisverzekering onder te brengen in zijn aanvullende verzekeringen. De stijging van de premies voor deze aanvullende verzekeringen heeft Menzis voor het grootste deel van haar verzekerden beperkt weten te houden.

De premies van de aanvullende verzekeringen stijgen in 2011 licht met € 0,35 (ExtraVerzorgd 1) en € 0,75 (ExtraVerzorgd 2). Ze bieden vergoedingen voor onder meer anticonceptiemiddelen, fysiotherapie, loophulpmiddelen en tandzorg voor jongeren tot 22 jaar. Alle klanten van Menzis zijn dus ook in 2011 verzekerd van kwalitatief goede zorg tegen een scherp tarief.

Bron en meer informatie: Menzis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten