woensdag 27 oktober 2010

OHRA ontvangt Independer.nl award als populairste zorgverzekeraar

OHRA is de meest gekozen zorgverzekeraar bij vergelijkingssite Independer.nl en ontvangt de Independer.nl award uit handen van Ruud Martens, algemeen directeur van Independer.nl. Op grond van een vergelijking op prijs en kwaliteit van alle polissen werd OHRA meer gekozen dan elke andere verzekeraar. Het bijzondere van deze award is dat het de ultieme publieksprijs is. Hij is namelijk gebaseerd op de individuele afwegingen van de 16.000 consumenten die via Independer.nl een keuze maakten voor een zorgpolis. OHRA kwam hierbij als meest populaire uit de bus en sleept terecht de Independer.nl award in de wacht. De tweede prijs gaat naar CZdirect, gevolgd door Anderzorg. De volledige ranglijst is te vinden op weblog.independer.nl

Verzekeringen als die van OHRA kunnen op Independer.nl onafhankelijk met elkaar worden vergeleken op grond van prijs, voorwaarden en kwaliteit van de dienstverlening. De bezoeker kan aansluitend zijn gewenste keuze direct en eenvoudig met korting afsluiten op de website.

Ruud Martens: “De jarenlange investeringen van OHRA bij de ontwikkeling van producten en dienstverlening die optimaal aansluit bij de klantbehoefte, worden hiermee beloond. We zien dit als erkenning voor het uitstekend begrijpen van, en inspelen op de klantbehoefte”.

Robert Otto, directeur OHRA: “Deze award is natuurlijk een geweldige erkenning van de kwaliteit van onze zorgpropositie. Vooral omdat de toekenning is gebaseerd op consumentvoorkeuren. Naast goede prijs-kwaliteitverhoudingen van onze zorgverzekeringen bieden we service en gemak. En dat geldt ook voor het komende jaar.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten